LinkedInFacebookTwitter
Tilbud på oversættelse

Få et tilbud

Kontakt

Kontakt os

Forside » Sprogløsninger » Oversættelse » Oversættelse af marketingmateriale

Oversættelse af marketingmateriale

Kreativ oversættelse af dine marketingtekster

Hos os er det en interne oversætter du møder

Kvalitet

Vi klarer alle sprogkombinationer til den professionel oversættelse

Service

Vi har konkurrencedygtige priser på vores alle vores professionelle oversættelser

Gode priser

Hvilket oversættelsesbureau skal du vælge? Hvad er forskellen på de mange bureauer, og hvem er gode til at sørge for professionel oversættelse af dine marketingtekster, så du kan være sikker på, at dit budskab kommer frem på alle sprog.

Læs mere nedenfor, hvis du ønsker et bureau, som ved, hvad det kræver at oversætte kreative marketingtekster, så det styrker dit brand og engagerer modtageren.

6 gode grunde til at oversætte dit marketingmateriale

Undersøgelser viser, at kunder er langt mere tilbøjelige til at købe et produkt eller en serviceydelse, når informationen er på deres eget sprog. At vælge at oversætte dine marketingtekster er derfor en rigtig god idé, hvis du vil styrke dit brand og sikre din virksomhed global succes. Det gælder for alle typer markedsføringsmateriale som tekster på hjemmesiden, nyhedsbreve, indhold på sociale medier, blogindlæg, pressemeddelelser, brochurer m.m.

6 gode grund til at oversætte og lokalisere din virksomheds marketing og kommunikation:

 1. Det styrker dit brand
 2. Det øger din troværdighed
 3. Det giver dig en konkurrencefordel
 4. Det optimerer konverteringsraten
 5. Det sikrer, at dit budskab kommer frem
 6. Det gør din virksomhed synlig i lokale søgemaskiner/browsere (SEO)

Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på oversættelse af din virksomheds kommunikation

Du får adgang til et globalt netværk af professionelle oversættere, copywritere og tekstforfattere

Uanset hvilken type digital markedsføring eller skriftlig kommunikation du bruger i dine kampagner, er det vigtigt, at teksterne bliver tilpasset og oversat korrekt, så du kommer ud med det rette budskab.

Vores netværk af professionelle oversættere forstår, hvad der skal til for at omdanne dit branding- og markedsføringsmateriale til fængende tekster, der tager højde for målgruppe og sprogkulturelle nuancer og forskelle. Uanset om det drejer sig om hjemmesidetekster, blogindlæg, nyhedsbreve, pressemeddelelser, brochurer, præsentationer, indhold på sociale medier osv., gælder det om at lokalisere indholdet, hvilket vores erfarne oversættere og sprogspecialister er rigtig dygtige til.

Udover vores interne oversættere har vi et eksternt netværk af over 2000 uddannede oversættere og sprogspecialister, som alle har:

 • Relevant sproglig uddannelse på kandidatniveau
 • Minimum 5 års erfaring med oversættelse af markedsføringsmateriale
 • Minimum to positive referencer
 • Bestået kvalitetstest og gennemgået løbende evalueringer
 • Underskrevet en fortrolighedserklæring

Hvis du ønsker en mere omfattende omskrivning af dine marketingtekster, kan det være nødvendigt at bruge en lokal copywriter eller tekstforfatter, hvilket vi også kan hjælpe med. Copywriteren eller tekstforfatteren vil typisk gå teksten igennem efter oversættelsen, så der skabes en tekst, der lige så godt kunne være forfattet på målsproget som udgangspunkt.

Du får adgang til sprogteknologiske værktøjer

Vi anvender de nyeste cloud-baserede oversættelsesværktøjer på markedet, der understøtter og optimerer oversættelsesprocessen og højner kvaliteten af oversættelserne af jeres marketingmateriale ved at genbruge tidligere oversatte segmenter og sikre ensartet terminologi og sprogbrug.

Læs mere i dette blogindlæg, hvis du vil vide, hvad et oversættelsesværktøj (CAT-tool) er, og hvorfor det er en god idé at bruge det til dine oversættelser.

Du får adgang til at redigere dine InDesign-filer online

Hvis du ønsker at slippe for at investere i dyre InDesign-licenser samt gøre korrekturprocessen af dine brochurer effektiv og simpel, er det en god idé at vælge vores SmartEdit-løsning. Med løsningen kan du læse korrektur direkte i det endelige layout via din web-browser uden at skulle have InDesign installeret.  Layoutet tilpasses, mens du foretager dine ændringer, så du med det samme kan se, hvordan din reviderede marketingtekst kommer til at se ud. Du kan således redigere dokumentet helt færdigt via SmartEdit, hvilket gør processen effektiv og sparer dig for en masse tid og besvær.

Du får adgang til at bestille oversættelse af dine marketingtekster direkte fra dit CMS system

Vores API-løsning, SmartConnect, er for dig, som ønsker at kunne bestille oversættelse af marketingtekster og andre tekster på dit website direkte fra dit CMS (Content Management System), uden at skulle klippe-klistre eller håndtere en masse XML-filer frem og tilbage. På den måde slipper du for at skulle holde styr på forskellige versioner og tekster på mange sprog, hvilket sikrer en hurtigere ”time-to-market” af dit indhold. Denne løsning giver især mening for dig, hvis hjemmeside er på mange sprog, og hvor der løbende bliver lavet rettelser og nye tekster.  Læs mere om SmartConnect eller læs dette blogindlæg, hvor Christian fra Universal Robot fortæller, hvordan de løste deres behov for smart og hurtig oversættelse af deres hjemmesidetekster.

Du får en samarbejdspartner, du kan have tillid til

Uanset om din virksomhed har interne oversættere eller har valgt at lægge oversættelse af marketingtekster ud til et bureau, er det vigtigt at finde en samarbejdspartner, som du kan have tillid til.

Ud over at kvaliteten af produktet skal være i top, er god og hurtig service et vigtigt parameter. Vi har i snart 30 år hjulpet mange tilfredse kunder, som sætter stor pris på vores professionelle håndtering af opgaverne, vores hurtige tilbagevenden og levering samt vores hjælpsomme og imødekommende medarbejdere.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan sikre hurtig og perfekt oversættelse af dine marketingtekster.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Dit navn *

Din e-mail *

Area codeTelefonnummer*

Vedhæft evt. den/de fil(er), du ønsker tilbud på.
Du kan uploade filtyperne: pdf | doc | docx | ppt | pptx | xls | xlsx | xml | HTML

Kommentarer

Jeg giver samtykke til, at AdHoc Translations behandler mine personoplysninger. Læs privatlivspolitiken.


“Vi har arbejdet sammen med AdHoc Translations i mere end et år nu. Det er en fornøjelse at opleve, at vi på mange områder får stor hjælp i det daglige. Oversættelser til tiden har nok højeste prioritet, men der er mange andre opgaver som indgår i det at drive en oversættelsesenhed. Vi får en god sparring om teknologi, vi har defineret et KMD-specifikt projektflow, vi modtager udførligt rapporteringsgrundlag, og så har vi en åben og uhøjtidelig omgangstone. Det gør unægtelig de fleste opgaver lidt lettere.”

Charlotte Pedersen, Language Service Manager, KMD

De mest populære sprog:

Vi oversætter alle former for tekster og dokumenter, desuden yder vi kompetent korrekturlæsning og sprogrevision, samt kan sørge for tolkning til og fra alle sprog.

Løsninger

Oversættelse til og fra alle sprog

Oversættelse

Vi har bl.a. specialiseret os i medicinske oversættelser, tekniske oversættelser, juridiske oversættelser samt kreativ oversættelse af marketing og reklametekster.

Professionel tolkning udføres

Tolkning

Vi har tolkeløsningen til dit behov og tilbyder onsite løsninger i form af konsekutiv tolkning, dialogtolkning, hvisketolkning, simultantolkning samt vores unikke løsning telefontolkning.

Korrektur og sprogrevision på alle sprog

Korrektur og sprogrevision

Vi hjælper dig med at give din skriftlige kommunikation gennemslagskraft og gøre den fejlfri. Vi tilbyder blandt andet korrekturlæsning, sprogrevision, tekstforfatning og lokalisering af dit indhold.

Voice-over og tekstning til og fra alle sprog

Voice-over og tekstning

Vi tilbyder professionel voice-over og undertekstning af dine film og videoer og andet multimediemateriale, så det bliver tilgængelige for dit publikum, og du når ud med dit budskab.

DTP og Layout til og fra alle sprog

DTP og Layout

Vi tilbyder desktop publishing (DTP), så layout og typografi i dine tekster på alle de oversatte sprog er i orden. Vi sikrer desuden, at layoutet i dine oversættelser er i overensstemmelse med kildefilen.

Vi bruger den bedste teknologi i vores oversættelser

Teknologi

Vi arbejder med de mest innovative teknologiske værktøjer, som cloud-baserede løsninger, maskinoversættelse, integrationer og en platform for enkel, gennemsigtig og tidsbesparende håndtering af oversættelsesprocessen.

AdHoc Translations - Danmark

Close

AdHoc Translations A/S
Skelbækgade 2, 5. sal
DK-1717 Copenhagen V

+45 33 91 09 19
info@adhoc-translations.com

AdHoc Translations - Sverige

Close

AdHoc Translations AB
Solna Business Park 15
Svetsarvägen, Solna SE-17141

+46 (0)8 57 87 70 46
info@adhoc-translations.com

AdHoc Translations - Finland

Close

AdHoc Translations A/S
Mannerheimintie 113, 5th Floor
FI-00280 Helsinki

+358 (0)9 2514 3500
info@adhoc-translations.com

AdHoc Translations - Norge

Close

AdHoc Translations AS
Cort Adelersgate 16
PB 1964 Vika, NO-0125 Oslo

+47 21 51 57 00
info@adhoc-translations.com

AdHoc Translations - Indien

Close

Regus Business Centre (Mumbai) Pvt. Ltd
1534, 15th Floor, Thane (West)
400601, Maharashtra, India


info@adhoc-translations.com

AdHoc Translations - Tyskland

Close

AdHoc Translations GmbH
Marcel-Breuer-Str.15l
DE-80807 München

+49 89-5908 1248
info@adhoc-translations.com

AdHoc Translations - Storbritannien

Close

AdHoc Translations UK
33 Cavendish Square
London, Greater London
UK-W1G 0PW

+44 (0) 207 182 4735
info@adhoc-translations.com

AdHoc Translations - United States of America

Close

AdHoc Translations
MA, Boston - 101 Arch Street
101 Arch Street
8th Floor
Boston
02110

info@adhoc-translations.com

AdHoc Translations - Spanien

Close

4th floor Triangle building
Plaza Catalonia 1
Barcelona
Cataluña
08002 Spain
+34 935 484 468
info@adhoc-translations.com

AdHoc Translations - Frankrig

Close

37-39, Avenue Ledru Rollin
CS11237
Cedex 12
75570 Paris
+33 (0)1 56 96 16 49
info@adhoc-translations.com

GALA LogoTranslators without bordersElia Logo