LinkedInFacebookTwitter
Tilbud på oversættelse

Få et tilbud

Kontakt

Kontakt os

Forside » Sprogløsninger » Oversættelse » Oversættelse af hjemmeside

Oversættelse af hjemmeside

Få dit website oversat til flere sprog

Hos os er det en interne oversætter du møder

Kvalitet

Vi klarer alle sprogkombinationer til den professionel oversættelse

Service

Vi har konkurrencedygtige priser på vores alle vores professionelle oversættelser

Gode priser

Hvilket oversættelsesbureau skal du vælge? Hvad er forskellen på de mange bureauer, og hvem er gode til at sørge for en professionel oversættelse af din hjemmeside, så indhold og sprog er tilpasset det enkelte land, og teksten er søgemaskineoptimeret (SEO).

Læs mere nedenfor, hvis du ønsker et bureau, som ved, hvad det kræver at oversætte hjemmesidetekster, og som leverer høj kvalitet og god service til fornuftige priser.

6 gode grunde til at oversætte din hjemmeside

Undersøgelser viser, at kunder er langt mere tilbøjelige til at købe et produkt eller en serviceydelse, når hjemmesiden er på deres eget sprog. At vælge at oversætte din hjemmeside til sprogene, som tales på de markeder, hvor din virksomhed opererer, er derfor en rigtig god idé, hvis du vil sikre din virksomhed global succes. Nedenfor kan du se flere gode grunde til at oversætte dit website:

 1. Det giver dig en konkurrencefordel
 2. Det er med til at styrke dit brand
 3. Det optimerer konverteringsraten
 4. Det øger troværdigheden
 5. Det øger besøgstiden på siden
 6. Det gør din virksomhed synlig i de lokale søgemaskiner

Kontakt os hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på oversættelse af din hjemmeside.

Adgang til over 2000 oversættere med speciale i oversættelse og lokalisering af hjemmesideindhold

Vi har tilknyttet et netværk af over 2000 professionelle oversættere og sprogspecialister, som alle er nøje udvalgt og testet. Alle vores oversættere med speciale i hjemmesideoversættelse er modersmålsoversættere og har:

 • Relevant sproglig uddannelse på kandidatniveau
 • Minimum 5 års erfaring med oversættelse af kreative marketing- og hjemmesidetekster
 • Viden om hvordan en tekst SEO-optimeres
 • Minimum to positive referencer
 • Bestået kvalitetstest og gennemgået løbende evalueringer
 • Underskrevet en fortrolighedserklæring

Din hjemmeside er dit ansigt udadtil. Den er en vigtig del af dit brandimage, og derfor bør sproget og kommunikationen på din hjemmeside repræsentere din virksomhed bedst muligt. Din hjemmeside bruges til at nå ud til potentielle nye kunder og informere om dine produkter og serviceydelser, og kommunikationen skal derfor være klar og overbevisende på alle sprog. Dette kræver ofte lokale sprogkulturelle tilpasninger af teksterne, som vores dygtige sprogspecialister forstår at tage højde for, så du får en tekst, der også fungerer i det pågældende land.

Gode råd til at SEO-optimere dine hjemmesidetekster

Det giver kun mening at oversætte din hjemmeside til et andet sprog, hvis du også sørger for, at den kan blive fundet i søgemaskinerne. Derfor er det en god idé at tænke søgemaskineoptimering (SEO) allerede, når du forfatter dine hjemmesidetekster. Her er et par gode råd til, hvordan du i et SEO-perspektiv bedst opbygger dine tekster:

 • Sætningsstrukturen skal være simpel
 • Teksten skal være letlæselig
 • Teksten skal være inddelt i afsnit med overskrifter
 • Undgå at bruge kompleks terminologi
 • Brug ord, som normale folk søger på
 • Overskrifter bør indeholde søgeord
 • Husk også at lave metabeskrivelser, sidetitler og ALT-tekster.

Men vigtigst af alt bør du huske, at du repræsenterer et brand, og teksterne skal i første omgang skrives, så de passer til din virksomheds værdier og brandimage.

SEO-eksperter kan hjælpe med søgeordsanalyser på de lokale sprog

SEO-tekster er baseret på søgeord (keywords), og det er derfor en god idé at sende en liste med søgeord med din oversættelse. Hvis du ikke har en sådan liste, kan vores SEO-eksperter hjælpe dig med at finde de rigtige søgeord, så du kan få udarbejdet en liste.

Søgeordene (keywords) bør dog aldrig oversættes direkte, da de skal være unikke på hvert målsprog. Succeskriteriet for et søgeord i de enkelte lande er baseret på søgevolumen og konkurrence. Ved brug af forskellige SEO-værktøjer kan vores eksperter hjælpe dig med at lave en søgeordsanalyse (keyword research) for de forskellige sprog og markeder, så du kan være sikker på, at din virksomhed er synlig i søgemaskinerne for de andre sprog også.

Du kan bestille oversættelse af din hjemmeside direkte fra dit CMS-system via en API-integration

Hvis du ønsker at kunne bestille oversættelse af dit website direkte fra dit CMS (Content Management System), er vores API-løsning, SmartConnect, måske noget for dig. Løsningen er nem og hurtig at sætte op, kræver ingen særlig udviklingsekspertise og understøtter de mest almindelige CMS-systemer på markedet.

Når løsningen er sat op, kan du sende dine hjemmesidetekster til oversættelse uden at skulle klippe-klistre eller håndtere en masse XML-filer frem og tilbage. Når oversættelsen er færdig, godkender du den direkte i systemet. Det er simpelt, hurtigt og effektivt. På den måde slipper du for at skulle holde styr på forskellige versioner og tekster på mange sprog, hvilket sikrer en hurtigere ”time-to-market” af dit indhold.

Denne løsning giver især mening, hvis din hjemmeside er på mange sprog, og hvis du jævnligt laver nye tekster og opdateringer på dit website. Hvis du ikke ønsker en integration, er det dog ikke noget problem. Vi kan stadig håndtere hurtig og professionel oversættelse af dine hjemmesidetekster uanset filformat.

Læs mere om SmartConnect eller besøg vores blog for at læse, hvordan vi løste Universal Robots behov for smart og hurtig oversættelse af deres hjemmeside.

Du får en samarbejdspartner du kan have tillid til

Uanset om din virksomhed har interne oversættere eller har valgt at lægge oversættelsen af jeres hjemmeside ud til et bureau, er det vigtigt at finde en samarbejdspartner, som du kan have tillid til.

Ud over at kvaliteten af produktet skal være i top, er god og hurtig service et vigtigt parameter. Vi har i snart 30 år hjulpet mange tilfredse kunder, som sætter stor pris på vores professionelle håndtering af opgaverne, vores hurtige tilbagevenden og levering og vores hjælpsomme og imødekommende medarbejdere.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan sikre hurtig og perfekt oversættelse af din hjemmeside.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Dit navn *

Din e-mail *

Area codeTelefonnummer*

Vedhæft evt. den/de fil(er), du ønsker tilbud på.
Du kan uploade filtyperne: pdf | doc | docx | ppt | pptx | xls | xlsx | xml | HTML

Kommentarer

Jeg giver samtykke til, at AdHoc Translations behandler mine personoplysninger. Læs privatlivspolitiken.


“Vi har arbejdet sammen med AdHoc Translations i mere end et år nu. Det er en fornøjelse at opleve, at vi på mange områder får stor hjælp i det daglige. Oversættelser til tiden har nok højeste prioritet, men der er mange andre opgaver som indgår i det at drive en oversættelsesenhed. Vi får en god sparring om teknologi, vi har defineret et KMD-specifikt projektflow, vi modtager udførligt rapporteringsgrundlag, og så har vi en åben og uhøjtidelig omgangstone. Det gør unægtelig de fleste opgaver lidt lettere.”

Charlotte Pedersen, Language Service Manager, KMD

De mest populære sprog:

Vi oversætter alle former for tekster og dokumenter, desuden yder vi kompetent korrekturlæsning og sprogrevision, samt kan sørge for tolkning til og fra alle sprog.

Løsninger

Oversættelse til og fra alle sprog

Oversættelse

Vi har bl.a. specialiseret os i medicinske oversættelser, tekniske oversættelser, juridiske oversættelser samt kreativ oversættelse af marketing og reklametekster.

Professionel tolkning udføres

Tolkning

Vi har tolkeløsningen til dit behov og tilbyder onsite løsninger i form af konsekutiv tolkning, dialogtolkning, hvisketolkning, simultantolkning samt vores unikke løsning telefontolkning.

Korrektur og sprogrevision på alle sprog

Korrektur og sprogrevision

Vi hjælper dig med at give din skriftlige kommunikation gennemslagskraft og gøre den fejlfri. Vi tilbyder blandt andet korrekturlæsning, sprogrevision, tekstforfatning og lokalisering af dit indhold.

Voice-over og tekstning til og fra alle sprog

Voice-over og tekstning

Vi tilbyder professionel voice-over og undertekstning af dine film og videoer og andet multimediemateriale, så det bliver tilgængelige for dit publikum, og du når ud med dit budskab.

DTP og Layout til og fra alle sprog

DTP og Layout

Vi tilbyder desktop publishing (DTP), så layout og typografi i dine tekster på alle de oversatte sprog er i orden. Vi sikrer desuden, at layoutet i dine oversættelser er i overensstemmelse med kildefilen.

Vi bruger den bedste teknologi i vores oversættelser

Teknologi

Vi arbejder med de mest innovative teknologiske værktøjer, som cloud-baserede løsninger, maskinoversættelse, integrationer og en platform for enkel, gennemsigtig og tidsbesparende håndtering af oversættelsesprocessen.

AdHoc Translations - Danmark

Close

AdHoc Translations A/S
Skelbækgade 2, 5. sal
DK-1717 Copenhagen V

+45 33 91 09 19
info@adhoc-translations.com

AdHoc Translations - Sverige

Close

AdHoc Translations AB
Solna Business Park 15
Svetsarvägen, Solna SE-17141

+46 (0)8 57 87 70 46
info@adhoc-translations.com

AdHoc Translations - Finland

Close

AdHoc Translations A/S
Mannerheimintie 113, 5th Floor
FI-00280 Helsinki

+358 (0)9 2514 3500
info@adhoc-translations.com

AdHoc Translations - Norge

Close

AdHoc Translations AS
Cort Adelersgate 16
PB 1964 Vika, NO-0125 Oslo

+47 21 51 57 00
info@adhoc-translations.com

AdHoc Translations - Indien

Close

Regus Business Centre (Mumbai) Pvt. Ltd
1534, 15th Floor, Thane (West)
400601, Maharashtra, India


info@adhoc-translations.com

AdHoc Translations - Tyskland

Close

AdHoc Translations GmbH
Marcel-Breuer-Str.15l
DE-80807 München

+49 89-5908 1248
info@adhoc-translations.com

AdHoc Translations - Storbritannien

Close

AdHoc Translations UK
33 Cavendish Square
London, Greater London
UK-W1G 0PW

+44 (0) 207 182 4735
info@adhoc-translations.com

AdHoc Translations - United States of America

Close

AdHoc Translations
MA, Boston - 101 Arch Street
101 Arch Street
8th Floor
Boston
02110

info@adhoc-translations.com

AdHoc Translations - Spanien

Close

4th floor Triangle building
Plaza Catalonia 1
Barcelona
Cataluña
08002 Spain
+34 935 484 468
info@adhoc-translations.com

AdHoc Translations - Frankrig

Close

37-39, Avenue Ledru Rollin
CS11237
Cedex 12
75570 Paris
+33 (0)1 56 96 16 49
info@adhoc-translations.com

GALA LogoTranslators without bordersElia Logo