DTP og layout - AdHoc Translations sørger for at dine tekster præsenteres flot.
LinkedInFacebookTwitter
Tilbud på oversættelse

Få et tilbud

Kontakt

Kontakt os

DTP og Layout

Overbevis dine modtagere visuelt

Printklare filer

Spar tid og penge

Alle filformater

Stort netværk af eksperter

Respekt for layout

Hurtig og nem håndtering

Det er ikke kun ordene, som skal sidde lige i skabet, også det grafiske og visuelle udtryk har betydning for, om din tekst fremstår professionel og virker fængende på modtageren.

Vi tilbyder

DTP - Desktop Publishing

Når du skal skabe flot visuelt og grafisk layout af dit indhold, uanset om det er til digitale eller trykte kanaler, skal du tænke Desktop Publishing med ind i den samlede sprogløsning.

DTP handler om grafik, layout og typografi, om at tekstens elementer er placeret korrekt, og at den generelle opsætning på siden er i orden. Det sparer dig tid og penge, og du får filer retur i samme format, som er klar til print eller publicering.

Når du vælger at få udført DTP, er det med til at sikre, at dokumenterne på målsproget svarer nøjagtigt til det originale design i kildeteksten. En oversat tekst kan ofte fylde mere eller mindre end kildeteksten, og det kan gå ud over tekstens layout på målsproget. Desuden er tekstretning og tekstopbygning ikke ens på alle sprog, og alt dette tages der højde for, hvis du vælger en DTP-løsning.

Vores DTP-eksperter anvender software, der er specielt udviklet til DTP, som for eksempel Adobe, InDesign, Illustrator, Photoshop, QuarkXPress m.m.

Tjek af layout

Når dine grafiske filer bliver sendt til oversættelse, er det oftest i et ”råt” format uden formatering, der gør, at oversætteren ikke kan se det endelige layout. Vi ved, at det kan være frustrerende at få en tekst retur, hvor format og layout ikke er i overensstemmelse med kildeteksten. Derfor tilbyder vi, at vores sprogspecialister foretager et endeligt tjek af layoutet i dine dokumenter.

Også når dine tekster har været igennem vores DTP-eksperter, er det vigtigt, at vores sprogspecialister foretager et afsluttende tjek af teksten og layoutet. De sammenligner det oversatte dokument med det originale dokument og tjekker blandt andet, at tekstflow, orddeling, linjeskift og generel opsætning er i orden og tjekker, at hele teksten vises.

AdHoc SmartEdit

Tjek af layout kan foretages direkte i vores online SmartEdit værktøj. Med AdHoc SmartEdit er det slut med gule noter og kommentarer i Pdf-filer. Lav korrekturen direkte i det endelige layout i din foretrukne webbrowser. Layoutet tilpasses, mens du foretager dine ændringer, så du med det samme kan se, hvordan din reviderede tekst kommer til at se ud. Del med dine kollegaer, og arbejd sammen om at opnå det bedste resultat.

Når du er færdig, trækkes den endelige fil nemt ud i InDesign og er klar til publicering. Og alle dine rettelser opdateres automatisk i vores oversættelseshukommelser, så du aldrig skal foretage den samme rettelse mere end én gang.

Med AdHoc SmartEdit sparer du både tid og penge og slipper for at betale for dyre grafikere.

Håndtering af alle filtyper og formater

Vi tilbyder layout i alle formater, som udformes i programmer som for eksempel QuarkXPress, InDesign og Illustrator. Forskellige webformater som HTML, ASP og PHP håndterer vi også uden problemer.

Vores oversættelsesværktøjer sørger for problemfrit at konvertere filerne fra og til det oprindelige layout, så du får de oversatte filer tilbage i samme layout.

Uanset hvilket format din tekst eller dit indhold optræder i, kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til din opgave.

Stort netværk af eksperter

Vi har et stort netværk af DTP-eksperter og kan derfor altid finde den rette person til at håndtere dit projekt uanset projektets art, sprog, tidsfrist og budget.

Vi garanterer hurtig, fleksibelt og prisvenlig håndtering af dine DTP og layout opgaver, så du slipper for at hyre en dyr grafisk designer.

Dedikerede projektledere

Vores dedikerede projektledere sidder klar til at hjælpe dig med at finde den løsning, som bedst matcher dine ønsker og behov.

Kontakt os allerede i dag for at høre mere om de forskellige muligheder for DTP og layout af dine tekster, der sikrer, at dine tekster også visuelt fremstår perfekte.

Ønsker du at høre mere om vores Adhoc SmartEdit, der kan spare dig både tid og penge, kan du læse mere om løsningen her.

Få et gratis uforpligtende tilbud

Dit navn *

Din e-mail *

AreacodeTelefonnummer*

Vedhæft evt. den/de fil(er), du ønsker tilbud på.

Kommentarer“Vi har arbejdet sammen med AdHoc Translations i mere end et år nu. Det er en fornøjelse at opleve, at vi på mange områder får stor hjælp i det daglige. Oversættelser til tiden har nok højeste prioritet, men der er mange andre opgaver som indgår i det at drive en oversættelsesenhed. Vi får en god sparring om teknologi, vi har defineret et KMD-specifikt projektflow, vi modtager udførligt rapporteringsgrundlag, og så har vi en åben og uhøjtidelig omgangstone. Det gør unægtelig de fleste opgaver lidt lettere.”

Charlotte Pedersen, Language Service Manager, KMD

Løsninger

Oversættelse

Vi har bl.a. specialiseret os i medicinske oversættelser, tekniske oversættelser, juridiske oversættelser samt kreativ oversættelse af marketing og reklametekster.

Tolkning

Vi har tolkeløsningen til dit behov og tilbyder onsite løsninger i form af konsekutiv tolkning, dialogtolkning, hvisketolkning, simultantolkning samt vores unikke løsning telefontolkning.

Korrektur og sprogrevision

Vi hjælper dig med at give din skriftlige kommunikation gennemslagskraft og gøre den fejlfri. Vi tilbyder blandt andet korrekturlæsning, sprogrevision, tekstforfatning og lokalisering af dit indhold.

Voice-over og tekstning

Vi tilbyder professionel voice-over og undertekstning af dine film og videoer og andet multimediemateriale, så det bliver tilgængelige for dit publikum, og du når ud med dit budskab.

DTP og Layout

Vi tilbyder desktop publishing (DTP), så layout og typografi i dine tekster på alle de oversatte sprog er i orden. Vi sikrer desuden, at layoutet i dine oversættelser er i overensstemmelse med kildefilen.

Teknologi

Vi arbejder med de mest innovative teknologiske værktøjer, som cloud-baserede løsninger, maskinoversættelse, integrationer og en platform for enkel, gennemsigtig og tidsbesparende håndtering af oversættelsesprocessen.

AdHoc Translations - Danmark

Close

AdHoc Translations A/S
Skelbækgade 2, 5. sal
DK-1717 Copenhagen V

Tel: +45 33 91 09 19
info@adhoc-translations.com

AdHoc Translations - Sverige

Close

AdHoc Translations AB
Solna Business Park 15
Svetsarvägen, Solna SE-17141

Tel: +46 (0)8 57 87 70 46
info@adhoc-translations.com

AdHoc Translations - Finland

Close

AdHoc Translations A/S
Mannerheimintie 113, 5th Floor
FI-00280 Helsinki

Tel: +358 (0)9 2514 3500
info@adhoc-translations.com

AdHoc Translations - Norge

Close

AdHoc Translations AS
Cort Adelersgate 16
PB 1964 Vika, NO-0125 Oslo

Tel: +47 21 51 57 00
info@adhoc-translations.com

AdHoc Translations - Indien

Close

Regus Business Centre (Mumbai) Pvt. Ltd
1534, 15th Floor, Thane (West)
400601, Maharashtra, India


info@adhoc-translations.com

AdHoc Translations - Tyskland

Close

AdHoc Translations GmbH
Marcel-Breuer-Str.15l
DE-80807 München

Tel: +49 89-5908 1248
info@adhoc-translations.com

AdHoc Translations - Storbritannien

Close

AdHoc Translations UK
33 Cavendish Square
London, Greater London
UK-W1G 0PW

Tel: +44 (0) 207 182 4735
info@adhoc-translations.com

GALA LogoTranslators without bordersElia Logo