Professionel kommunikation styrker dit brand. AdHoc Translations har i næsten 30 år leveret oversættelse til din branche.
LinkedInFacebookTwitter
Tilbud på oversættelse

Få et tilbud

Kontakt

Kontakt os

Handel, industri og service

Professionel kommunikation styrker dit brand

Oversættelse af hjemmeside

Lokalisering af indhold

Professionelle tekster

Fokus på målgruppe og marked

Respekt for tone of voice

Integrerede processer

Professionelle tekster kan være med til at øge dit salg og styrke dit brand. Hos AdHoc Translations skræddersyr vi løsningerne til den enkelt kundes behov, så oversættelsesprocessen bliver smidig og effektiv og sikrer et produkt af højeste kvalitet.

Vi kender din branche:

Specifikke krav

Undersøgelser viser, at forbrugere er langt mere tilbøjelige til at købe en ydelse eller et produkt, når de kan læse om den eller det på deres eget sprog. Derfor er det en god ide, at du henvender dig til dine kunder på deres eget sprog samt sørger for at tilpasse indholdet til det lokale marked. Det gælder uanset, om der er tale om tekster til din hjemmeside, din online-butik, din markedsføringskampagne eller manualen til din industrimaskine. Det vil styrke dit brand, skabe et tættere forhold til dine internationale kunder samt hjælpe med at øge omsætningen.

Din kommunikation har stor betydning for, hvordan du bliver opfattet som brand og er direkte forbundet med dit resultat på bundlinjen. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvordan dine tekster er formuleret. Vi kan hjælpe dig med at gøre dine tekster endnu bedre, så dit budskab bliver klart og kunderne i højere grad lader sig overbevise. Læs mere om vores forskellige løsninger inden for korrekturlæsning, sprogrevision og tekstforfatning her.

Kontakt os, hvis du vil høre mere om, hvordan vi i snart 30 år har hjulpet vores kunder inden for handel, industri og service med at lykkes med deres kommunikation på mange forskellige sprog.

Dokumenttyper

Vi har lang erfaring med at oversætte mange forskellige typer dokumenter til inden for handel, industri og service. Det omfatter alt fra meget teknisk komplekse tekster til kreative marketing- og reklametekster:

 • Hjemmesidetekster
 • Brochurer
 • Markedsføringsmateriale
 • Forretningskorrespondance
 • Manualer
 • Datablade
 • Patenter
 • Produktkataloger
 • Reparationshåndbøger
 • Kontrakter
 • Salgs- og leveringsbetingelser
 • Forhandlerkontrakter
 • Vedtægter
 • Undervisningsmateriale
Sprogspecialister med branchekendskab

Du får et langt bedre resultat, hvis du anvender en oversætter med branchekendskab, uanset om du skal have oversat tekniske manualer eller kreative reklame- og marketingtekster. Derfor anvender vi altid kun oversættere med indgående kendskab til din branche, som har den fornødne kendskab til terminologien, forståelse for emnet samt fokus på den specifikke målgruppe og det lokale marked. Alt sammen noget, der er med til at styrke dit brand.

Vi har både interne oversættere og samarbejder desuden med et stort netværk af eksterne sprogspecialister, hvoraf flere har mere end 25 års erfaring med at levere professionel oversættelse til din branche. Du kan således føle dig tryg i vores hænder.

Branchespecifik terminologi

Det er din branche, din virksomhed og dine ord, og det tager vi højde for ved at udarbejde termlister og anvende oversættelseshukommelser for at sikre korrekt og konsistent terminologi i din skriftlige kommunikation. På den måde undgår du eventuelle misforståelser, øger troværdigheden og gør dine tekster professionelle.

Vi bruger de nyeste cloud-baserede sprogværktøjer, som gør håndteringen effektiv og simpel. I takt med at vi oversætter mere og mere for dig, opbygges både oversættelseshukommelse og termbase, hvilket sikrer høj kvalitet, hurtigere levering og lavere priser.

Værktøjerne kan desuden komme jer til gavn, da I kan få adgang til relevante termlister, termbaser og oversættelseshukommelser.

Teknologi, filer og layout

Vi håndterer alle typer filer lige fra Excel, HTML til InDesign m.m. Vores oversættelsesværktøjer sørger for problemfrit at konvertere filerne fra og til det oprindelige layout, så du får de oversatte filer tilbage i samme format.

Vi tilbyder også at udføre DTP på dine tekster, så du kan være sikker på, at layout og typografi er i orden på alle sprog. Læs mere om de forskellige muligheder for DTP og layout.

Ønsker du at gøre dit multimediemateriale (fx e-learning) tilgængeligt for dit publikum, tilbyder vi voice-over og undertekstning.

Når din hjemmeside skal oversættes, tilbyder vi direkte integration med dit CMS-system, hvilket automatiserer processen, og gør det langt hurtigere og mere fleksibelt for dig. Læs mere om løsningen her.

Løsninger tilpasset dit behov

Tæt kontakt med vores kunder er fundamentet for et godt samarbejde, så vi løbende kan tilpasse løsningerne til netop dine behov og ønsker. Derfor får du altid tilknyttet en fast projektleder, som står klar til at hjælpe og finde den rette løsning til netop dig.

Din projektleder håndterer dine projekter fra start til slut og sørger altid for hurtig og effektiv håndtering via vores Translation Management System, som også giver dig adgang til brugbare rapporter og en oversigt over projekternes status.

Udover at styre dine opgaver, finde den rette oversætter, overholde dine deadlines m.m., opbygger projektlederen et godt kendskab til dig og din virksomhed, så vi rammer plet hver gang i forhold til dine krav til terminologi, generelt ordvalg samt stil og tone.

Din tilfredshed er vores motivation.

Nogle af vores kunder inden for handel, industri og service

Få et gratis uforpligtende tilbud

Dit navn *

Din e-mail *

AreacodeTelefonnummer*

Vedhæft evt. den/de fil(er), du ønsker tilbud på.

KommentarerVores brancher

AdHoc Translations har specialiseret sig i oversættelse inden for mange forskellige brancher.
Klik på din branche for at læse mere om, hvad vi kan hjælpe dig med.

AdHoc Translations - Danmark

Close

AdHoc Translations A/S
Skelbækgade 2, 5. sal
DK-1717 Copenhagen V

Tel: +45 33 91 09 19
info@adhoc-translations.com

AdHoc Translations - Sverige

Close

AdHoc Translations AB
Solna Business Park 15
Svetsarvägen, Solna SE-17141

Tel: +46 (0)8 57 87 70 46
info@adhoc-translations.com

AdHoc Translations - Finland

Close

AdHoc Translations A/S
Mannerheimintie 113, 5th Floor
FI-00280 Helsinki

Tel: +358 (0)9 2514 3500
info@adhoc-translations.com

AdHoc Translations - Norge

Close

AdHoc Translations AS
Cort Adelersgate 16
PB 1964 Vika, NO-0125 Oslo

Tel: +47 21 51 57 00
info@adhoc-translations.com

AdHoc Translations - Indien

Close

Regus Business Centre (Mumbai) Pvt. Ltd
1534, 15th Floor, Thane (West)
400601, Maharashtra, India


info@adhoc-translations.com

AdHoc Translations - Tyskland

Close

AdHoc Translations GmbH
Marcel-Breuer-Str.15l
DE-80807 München

Tel: +49 89-5908 1248
info@adhoc-translations.com

AdHoc Translations - Storbritannien

Close

AdHoc Translations UK
33 Cavendish Square
London, Greater London
UK-W1G 0PW

Tel: +44 (0) 207 182 4735
info@adhoc-translations.com

GALA LogoTranslators without bordersElia Logo